schoenmakers-optiek-nijmegen-merken-brillen-zonnebrillen-slide-1

Onze brillen en zonnebrillen

Bij Schoenmakers Optiek in Nijmegen hebben we een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen in uiteenlopende modellen, prijsklassen en van diverse merken. Ook voor u hebben wij het perfecte model!

Onze zonnebrillen

Ray-Ban mag in het assortiment van een modieuze opticien uiteraard niet ontbreken. Rodenstock is een ander belangrijk merk voor ons; een zeer uitgebreide collectie met een hoog draag- en zichtcomfort. Serengeti, een merk met een fantastische reputatie (sommigen noemen het zelfs de beste zonnebrillen ter wereld!) is ook een vaste waarde in ons assortiment. Houdt u van stoer? Probeer dan eens een Porsche Design zonnebril.

Kom gezellig langs


schoenmakers_optiek-Nijmegen-merken-Naast

Onze brillen

Het Deense designmerk Ørgreen is een lust voor het oog met opvallende kleur- en materiaalcombinaties. Liever iets subtielers? Silhouette maakt glasbrillen waarbij het nauwelijks op zal vallen dat u een bril draagt. Andere merken in ons assortiment zijn Augusto Valentino, Look, Look@me en Blackfin.

'In het echt' is toch leuker

U kunt alvast één van de onderstaande artikelen bekijken om een idee te krijgen van de merken die we in ons assortiment hebben, maar uiteraard kunt u het beste langskomen. Wij helpen u graag en bovendien kunt u gelijk zien hoe een bepaald montuur u staat. Tot ziens bij Schoenmakers Optiek in Nijmegen!Lees meer over onze collecties


Top