schoenmakers-optiek-nijmegen-gehoorbescherming-slide-1

Noizezz gehoorbescherming

Schoenmakers Optiek in Nijmegen heeft een breed assortiment gehoorbescherming in huis. Van slaap- tot vliegdoppen of oordoppen voor tijdens het uitgaan, Noizezz heeft herbruikbare oordoppen voor (vrijwel) iedereen.

Waarom gehoorbescherming?

Een piep of suizen in uw oren na harde geluiden wordt normaal gevonden, maar is een beschadiging van de trilhaartjes in uw oor. Geluidsniveaus van meer dan 80 decibel kunnen al blijvende schade aanrichten. Aangezien een gemiddeld concert bijvoorbeeld al een geluidsniveau heeft van 90 tot 130 decibel, snapt u dat gehoorbescherming geen overbodige luxe is. Ook in andere situaties waarin uw oren worden blootgesteld aan harde geluiden, kan gehoorbescherming uitkomst bieden.

Schoenmakers optiek gehoorbescherming

Wat is Noizezz

Noizezz komt voort uit Multi Care Systems. Sinds 1976 zijn zij specialist in het ontwikkelen van hulpmiddelen voor doven en slechthorenden. In 2009 is daar ook een gehoorbeschermingstak bijgekomen: Noizezz gehoorbescherming.

Noizezz varianten

De gehoorbeschermers van Noizezz zijn ontwikkeld met oog op discretie en spraakverstaanbaarheid. Er zijn diverse varianten, bijvoorbeeld voor demping van harde muziek of werkgeluid, maar ook slaapdoppen, vliegtuigdoppen en zwemdoppen. De filters zijn verwisselbaar, zodat u één paar doppen eventueel in meerdere situaties kunt gebruiken.

Elke variant is verkrijgbaar in drie typen: Plug & Play, Universeel en op maat gemaakt:

  • Plug & Play: past in elk oor en is eenvoudig direct te gebruiken
  • Universeel: steekt niet uit en volgt de vorm van de gehoorgang. Geleverd in vier maten, waardoor iedereen een passende oordop vindt
  • Op maat gemaakt: speciaal voor uw oren op maat gemaakt. Voor intensief en langdurig gebruik, keuze uit hard of zacht materiaal, geleverd in luxe etui met handige accessoires.

Schoenmakers optiek gehoorbescherming Noizz

Voordelen van Noizezz gehoorbeschermers

Met Noizezz gehoorbescherming heeft u door de unieke filters een aantal voordelen:

  • Demping van schadelijke decibellen zonder verlies van muziekbeleving en spraakverstaanbaarheid
  • Verwisselbare filters waardoor geswitched kan worden van een lage naar hogere demping
  • Kwaliteitscontrole op akoestisch en visueel gebied

Hard of zacht?

Als u gaat voor maatwerk, heeft u de keuze uit hard of zacht materiaal. Beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen. Zo zijn harde oordoppen beter te reinigen en hebben zachte oordoppen een nog hoger draagcomfort. Bovendien kunt u bij zachte oordoppen de filters zelf verwisselen. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van uw keuze.

Wilt u ook in de toekomst kunnen genieten van geluid? Kom dan eens langs bij Schoenmakers Optiek in Nijmegen en vraag ons naar onze Noizezz gehoorbescherming.

Kom langs in de winkel


Top